Bel-Express Koerierdiensten in Heusden-Zolder (Limburg): nationale en internationale koerierdienst op uw tempo


Snel en stipt
Uw dringende zendingen of leveringen verdienen een koerierdienst die u z’n volle aandacht geeft. Bij Bel-Express Koerierdiensten bent u aan het juiste adres voor snelle, stipte leveringen in binnen- en buitenland. Onze ervaren koeriers bezorgen uw pakketten met het grootste respect voor uw goederen – en natuurlijk: perfect op tijd.

Of u nu die belangrijke documenten in veilige handen wilt laten transporteren of enkele bestellingen wilt laten afleveren bij uw klanten, ons team is al onderweg.


Altijd volgens afspraak

We weten dat uw prioriteit de snelle, stipte levering van uw pakket is. Dus doen we er alles aan om uw verwachtingen in te lossen.
Alles begint met een strakke planning, op basis van uw wensen en vraag. Vervolgens sturen we onze gedreven chauffeurs de baan op om uw pakket op te halen en te leveren. Wijzigt er iets in uw planning? Dan denken we flexibel met u mee.

Want stiptheid en flexibiliteit gaan bij Bel-Express Koerierdiensten hand in hand.Veiligheid: ook onze prioriteit

Een respectvolle behandeling van uw pakketten en documenten, daar kunt u bij Bel-Express Koerierdiensten op rekenen. We gaan niet alleen omzichtig met uw bezittingen om. We vervoeren ze ook met respect voor alle veiligheidsnormen en verkeersregels. U gaat dus in zee met een gemotiveerde, flexibele én verantwoorde koerierdienst.

Hebt u vragen of wilt u uw bestelling laten leveren – nationaal én internationaal? Contacteer Bel-Express Koerierdiensten vandaag nog!